Punasipulihilloke

17.8.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Punasipulihilloke

Ainekset

1 1 kg punasipuleita
Liemi
1 2 dl väkiviinaetikkaa
2 2 dl sokeria
3 3 dl vettä
4 2 rkl viipaloitua tuoretta inkivääriä
5 6 kokonaista neilikkaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 219 g
Proteiinia 13 g
Rasvaa 2 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 4190
Energiaa kcal 1001

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulit. Kiehauta liemiainekset kattilassa. Lisää sipulit ja keitä kunnes sipulit ovat läpikuultavia ja pehmeitä.Nosta sipulit reikäkauhalla puhtaaseen lasipurkkiin ja kaada liemi päälle. Sulje heti tiiviisti. Siirrä purkki jäähtyneenä jääkaappiin. Anna tekeytyä viileässä muutaman päivän ajan. Tarjoa liharuokien lisäkkeenä, hampurilaisten kera tai noutopöydässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5