Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mausteet ja yrtit

Kaikki aiheista Mausteet ja yrtit

Valkosipulileipä

Puikulamuusi ja ruskistettu salviavoi

Puolikkaat uuniperunat

Wasabisilli

Salviapestopasta

Chili sin carne kauralla

Sitruunainen kanapata

Juuresgnocchit ja salvia-voikastike

Falafelit masala-kastikkeessa

Chutney kruunaa ruoan – Näin teet parhaat chutneyt hedelmistä ja vihanneksista

Grilliruoan mehukas salaisuus on marinadi – opi helppo perusohje sekä herkulliset maustamisvinkit

Makkara-tuoretomaattipasta

Grillattu varhaiskaali chili-sitruunakastikkeella

Grillatut siikanyytit

Uunilohi minttupestolla

Retiisisalaatti ja minttuvinegretti

Minttu-jogurttikastike

Marinoitu tomaatti-fetasalaatti

Rakuuna on takuuvarma pari kanalle, kalalle ja kananmunille – klassikkoyrtti on myös monen kastikkeen ja maustevoin tärkein maustaja

Monipuolinen minttu on luottomauste monessa maailman keittiössä: tuo sillä raikkautta salaatteihin, juomiin ja suolaisiin ruokiin

Uutta makua kesän ruokiin! Ota haltuun nämä 3 yrttikastiketta: pesto, chimichurri ja salsa verde

Sitruunamelissa maistuu muutenkin kuin mansikkakakun koristeena – kokeile raikasta yrttiä kalan kanssa, kastikkeissa ja salaateissa

Yrtin käyttötapaan ja säilytykseen vaikuttaa ennen kaikkea yksi asia – tiedätkö jo keskeisimmän eron yrttien välillä?

Basilika on parasta! Suosikkiyrtti maustaa italialaisen keittiön klassikot, piristää tuttuja arkiruokia ja tuo jälkiruokiin jännittävän säväyksen

Ei pelkkä koriste – raikkaanmakuinen lehtipersilja on keittiön yleisyrtti, joka korostaa niin lihan, kalan kuin kasvisten makua

Kokeile lipstikkaa – vahva-arominen yrtti antaa umamista makua kastikkeisiin, patoihin ja keittoihin

Vehnänoras tarjoaa vihervoimaa helpossa muodossa – surauta siitä smoothie tai silppua tuoreena ruokiin

Yhdistä yrtti ja juures – löydä parhaat makuparit

Rosmariini rakastaa perunaa ja riistaa, mutta maistuu myös leivonnassa ja drinkkien koristeena

Ei pelkästään pizzan päälle – mainettaan monipuolisempi oregano rakastaa tomaattia, italialaisia ruokia ja kreikkalaisia reseptejä

Huoneenlämpöä, vettä ja valoa: näin saat kaupan ruukkuyrtit säilymään pidempään

Anna timjamin yllättää! Monipuolinen yrtti maustaa liha- ja tomaattiruoat, viihtyy viinin seurassa ja sujahtaa sulavasti makeisiin herkkuihin

Tuore chili lämmittää tutut ruoat entistäkin herkummiksi

Tunnetko jo meiramin? Aromikas oreganon sukulainen viihtyy vahvojen makujen seurana

Sesongissa nyt: kipakka inkivääri maustaa flunssajuoman ja piristää tutut ruoat kakkutaikinasta keittoon

Pidätkö valkosipulista? Nämä 3 makuparia on koettava!

Värjäsikö kurkuma kädet ja keittiövälineet? Näin vältät ja poistat tahrat!