Juustoinen fenkolikeitto

25.7.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen fenkolikeitto

Helppo fenkolikeitto sopii lounaaksi tai juhlavan aterian alkukeitoksi.

Ainekset

4 annosta
1 1 kg fenkolia
2 1 sipuli
3 1 rkl öljyä
4 7 dl vettä
5 2 kasvisliemikuutiota
6 1 prk (250 g) ruokasulatejuustoa (Koskenlaskija)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 29 g 117 g
Proteiinia 14 g 54 g
Rasvaa 21 g 83 g
Kuitua 18 g 74 g
Energiaa kJ 1 501 6004
Energiaa kcal 359 1435

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat, Lounas
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise fenkoli, poista kova kanta ja tarvittaessa uloin kerros. Leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota kasviksia öljyssä kattilassa 4–5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutiot. Keitä 5 minuuttia. Lisää sulatejuusto. Soseuta ja kuumenna.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5