Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kuohkea palsternakkakeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli
1 kpl
Valkosipulinkynsi
400 g
Palsternakkaa
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Jauhoista perunaa
8 dl
Vettä
2 dl
Kuohukermaa
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Pinnalle

Vaahdotettua rasvatonta maitoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuori ja paloittele palsternakat tasakokoisiksi paloiksi. Kuullota kasviksia öljyssä kattilan pohjalla muutama minuutti. Kuori ja paloittele perunat. Lisää perunat kattilaan veden ja kerman kanssa ja keitä hiljalleen, kunnes juurekset ovat täysin kypsiä.Mausta keitto suolalla ja pippurilla. Soseuta keitto tasaiseksi. Notkista tarvittaessa vedellä. Tarkista maku. Lämmitä hieman rasvatonta maitoa kattilassa samalla hyvin vatkaten. Annostele lämmin keitto tarjoiluastioihin ja nostele päälle maitovaahtoa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 22.11.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.