Yrtti-parsacouscous

24.3.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Yrtti-parsacouscous

Ainekset

6 annosta
1 2 dl couscous-suurimoita
2 2 dl kasvislientä
3 300 g vihreää parsaa
4 1 punainen paprika
5 1 dl hienonnettuja yrttejä, esim. minttua, persiljaa
6 3 vartta kevätsipulia (tai hienonnettua ruohosipulia)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 128 g
Proteiinia 5 g 28 g
Rasvaa 1 g 6 g
Kuitua 3 g 20 g
Energiaa kJ 480 2880
Energiaa kcal 115 688

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Piknik
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa couscous kattilaan ja kaada päälle kiehautettu kasvisliemi. Jätä suurimot turpoamaan kannen alle noin 5 minuutiksi.Leikkaa parsoista puumainen tyviosa pois ja esikeitä parsoja 3–4 minuuttia suolalla maustetussa vedessä. Valuta ja paloittele parsat.Sekoita couscous haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Leikkaa paprika pieniksi paloiksi. Lisää couscousin joukkoon paprikat, hienonnetut yrtit ja sipulit. Kääntele kevyesti ja nosta salaatti tarjoiluastiaan.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: couscous kuskus parsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5