Varhaiskaali-nuudelisalaatti

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Varhaiskaali-nuudelisalaatti

Ainekset

6 annosta
1 2 pakettia (á 85 g) kananmakuisia nuudeleita
2 600 g varhaiskaalia
3 0,5 sipulia
4 4 rkl seesaminsiemeniä
5 100 g mantelirouhetta
Kastike:
1 2 rkl omenaviinietikkaa
2 4 tl sokeria
3 3 rkl öljyä
4 mustapippuria
5 1 dl appelsiinimehua
6 nuudelipakkausten maustepussit

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 155 g
Proteiinia 8 g 49 g
Rasvaa 17 g 101 g
Kuitua 4 g 26 g
Energiaa kJ 1 213 7277
Energiaa kcal 290 1739

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Murskaa nuudeleita hieman pienemmäksi kulhossa. Kaada päälle runsaasti kiehuvaa vettä ja anna pehmentyä muutama minuutti. Valuta vedestä. Suikaloi kaali (monitoimikoneessa). Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kaali nuudeli varhaiskaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5