Tuliset jauhelihamuffinit

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tuliset jauhelihamuffinit

Ainekset

16 kappaletta
1 400 g jauhelihaa
2 1 rkl öljyä
3 1 tl suolaa
4 4,5 dl vehnäjauhoja
5 1 rkl leivinjauhetta
6 1 tl suolaa
7 2 tl punaista chilirouhetta
8 150 g (kevyt) juustoraastetta
9 3 rkl persiljaa
10 2 kananmunaa
11 3 dl maitoa
12 0,75 dl oliiviöljyä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 219 g
Proteiinia 11 g 169 g
Rasvaa 9 g 143 g
Kuitua 1 g 10 g
Energiaa kJ 746 11935
Energiaa kcal 178 2852

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista jauheliha öljyssä paistinpannulla. Mausta suolalla ja anna jäähtyä. Sekoita keskenään jauhot, leivinjauhe, suola ja chilirouhe. Lisää juustoraaste. Hienonna joukkoon persilja. Sekoita toisessa kulhossa munat, maito ja öljy. Lisää kuiviin aineisiin ja sekoita kevyesti. Kääntele joukkoon jauheliha. Voitele muffinivuoat ja täytä ne taikinalla. Paista uunin keskitasolla noin 25 minuuttia, kunnes ovat saaneet vähän väriä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5