Tulinen lohi-papukeitto

9.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tulinen lohi-papukeitto

Ainekset

6 annosta
1 1 punasipuli
2 1 punainen chilipalko
3 6 perunaa
4 3 rkl öljyä
5 1,5 tl kuivattua korianteria
6 1,25 l vettä
7 1 kalaliemikuutio
8 2 kasvisliemikuutiota
9 1 prk (370 g) chilillä maustettua tomaattimurskaa
10 2 prk (à 400/255 g) kidneypapuja
11 250 g lämminsavulohta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 185 g
Proteiinia 19 g 112 g
Rasvaa 15 g 91 g
Kuitua 11 g 65 g
Energiaa kJ 1 413 8480
Energiaa kcal 338 2027

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna punasipuli. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Kuori ja kuutioi perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja paista punasipulia, chiliä ja korianteria hetki öljyssä. Lisää perunakuutiot ja jatka muutama minuutti. Lisää vesi, liemikuutiot ja tomaattimurska ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Valuta kidneypavut liemestään. Lisää ne ja lohikuutiot keittoon, keitä vielä muutama minuutti.

Joissain liemikuutioissa on viljaa. Varmista tarvittaessa gluteiinittomuus pakkauksesta.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5