Tomaattikeitto ja rapea pekoni

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Tomaattikeitto ja rapea pekoni

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 40 g purjoa
3 3 valkosipulin kynttä
4 1 rkl öljyä
5 7 dl vettä
6 1 tlk tomaattimurskaa
7 3 rkl tomaattisosetta
8 1 rkl sokeria
9 1 tl basilikaa
10 0,25 tl suolaa
11 mustapippuria
12 6 tippaa tabascoa halutessasi
13 170 g pekonia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 30 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 19 g 77 g
Kuitua 2 g 8 g
Energiaa kJ 960 3840
Energiaa kcal 230 918

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli. Pese ja viipaloi purjo. Hienonna valkosipulinkynnet.Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit ja purjo.Lisää vesi, tomaattimurska ja -sose. Mausta ja keitä 10 minuuttia. Paahda pekonit rapeiksi miedolla lämmöllä pannulla keiton valmistuessa. Leikkaa rapeaksi paahdetut pekonit pieneksi saksilla.Tarjoile keitto pekonin ja tuoreen leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5