Sitruuna-vaniljamannis

26.9.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruuna-vaniljamannis

Ainekset

6 annosta
1 1 l maitoa
2 2 dl mannasuurimoita
3 1 tl raastettua sitruunan kuorta
4 3 rkl sitruunamehua
5 0,75 dl sokeria
6 1 tl vaniljasokeria
7 1 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 239 g
Proteiinia 8 g 50 g
Rasvaa 3 g 17 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 930 5580
Energiaa kcal 222 1334

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna maito paksupohjaisessa kattilassa. Vatkaa joukkoon mannasuurimot ja anna puuron kiehua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 8–10 minuuttia. Sekoita puuron joukkoon raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu. Mausta sokerilla. vaniljasokerilla ja suolalla. Anna puuron hetki jäähtyä ja vatkaa kuohkeaksi. Annostele kulhoihin ja tarjoa pakastemarjojen kanssa välipalana tai jälkiruokana.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: puuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5