Sitruuna-valkosipulisilakat

21.2.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Sitruuna-valkosipulisilakat

Ainekset

4 annosta
1 300 g pakastesilakkafileitä
2 0,75 tl suolaa
3 0,5 dl tilli- ja/tai persiljasilppua
4 3 viipaloitua valkosipulinkynttä
Liemi
1 3 rkl oliiviöljyä
2 0,5 sitruunan mehu
3 0,5 tl suolaa
4 1 tl hunajaa
5 0,5 tl rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 6 g
Proteiinia 12 g 48 g
Rasvaa 17 g 67 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 854 3417
Energiaa kcal 204 817

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Levitä silakat työlaudalle nahkapuoli alaspäin ja anna sulaa. Mausta suolalla ja lisää päälle yrttisilppua. Taita fileet kiinni kalan mallisiksi ja pane vieri viereen uunivuokaan.

Ripottele pinnalle valkosipuliviipaleet. Sekoita liemiainekset keskenään ja kaada kalojen päälle. Peitä vuoka kaksinkertaisella leivinpaperilla ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa jäähtyneinä alkuruokana leivän kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5