Siskonmakkarakeitto

14.2.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Siskonmakkarakeitto

Perinteiseen siskonmakkarakeittoon saa vaihtelua, kun maustaa keiton ruokakermalla.

Ainekset

4 annosta
1 1 l kasvislientä (fondia tai kuutiosta valmistettua)
2 1 pussi (750 g) pakasteperuna-keittokasviksia
3 500 g siskonmakkaraa
4 1 prk (2,5 dl) maustettua ruokakermaa
5 0,5 dl silputtua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 124 g
Proteiinia 18 g 73 g
Rasvaa 35 g 141 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 2 180 8720
Energiaa kcal 521 2084

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta kasvisliemi kattilassa. Lisää pakasteperuna-keittokasvikset. Kypsennä keskilämmöllä noin 10 minuuttia tai kunnes kasvikset vaikuttavat kypsiltä.Purista siskonmakkaroista pieniä palleroita kuumaan liemeen ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.Lisää lopuksi ruokakerma ja anna kiehahtaa. Viimeistele keitto silputulla persiljalla. Tarjoa hyvän leivän kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: siskonmakkara
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5