Possu-porkkanavokki

15.7.2009
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Possu-porkkanavokki

Ainekset

4 annosta
1 400 g porsaanlihasuikaleita
2 1 rkl öljyä
3 suolaa
4 rouhittua mustapippuria
5 3 porkkanaa
6 1 sipuli
7 pieni pala tuoretta inkivääriä
8 2 rkl makeaa soijakastiketta
9 2 tl fariinisokeria
10 suolaa
11 1 dl vettä
Lisäksi:
1 nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 25 g
Proteiinia 19 g 77 g
Rasvaa 20 g 79 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 1 168 4670
Energiaa kcal 279 1116

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ruskista lihat vokkipannulla tai isossa paistokasarissa ja kypsennä lähes kypsiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuori ja leikkaa porkkanat ohuiksi tikuiksi. Suikaloi sipuli ja raasta inkivääri. Lisää sipulit, porkkanat ja inkivääriraaste pannulle ja kääntele, kunnes porkkanat hieman kypsyvät. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja ripauksella suolaa. Lisää pannulle vesi ja kiehauta ainekset. Tarjoile lisänä nuudeleita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5