
Porkkana-linssikeitto
Ainekset
Valmistus
Pese ja kuori porkkanat. Kuori sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Pilko porkkanat ja sipulit. Hienonna inkivääri (1 rkl).
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kasviksia muutama minuutti.
Huuhtele linssit. Lisää kattilaan vesi, liemikuutio, linssit ja mausteet.
Anna kiehua noin 10 minuuttia, kunnes linssit ja porkkanat ovat kypsiä.
Soseuta keitto. Lisää kookosmaito ja kuumenna tarvittaessa uudestaan.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
256
1071
15,5 g
10,0 g
20,0 g
9,8 g
5,0 g
7,3 g
2,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 kpl Valkosipulinkynsi.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli