Pizzapannari

20.1.2014
8 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pizzapannari

Tarjoa suolainen pannari pizzan tapaan.

Ainekset

1 1 l maitoa
2 4 munaa
3 1 tl suolaa
4 5 dl vehnäjauhoja
5 0,5 dl rypsi- tai avokadoöljyä
Täyte
1 100 - 200 g kinkkusuikaleita
2 100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
3 1 sipuli
4 1 valkosipulin kynsi
5 150 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 276 g
Proteiinia 91 g
Rasvaa 79 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 9198
Energiaa kcal 2198

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Mittaa maito kulhoon. Riko joukkoon munat ja lisää suola. Sekoita kevyesti vispilällä. Lisää vehnäjauhot sekoittaen. Lisää lopuksi öljy. Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle, reunalliselle uunipellille.

Ripottele pinnalle kinkkusuikaleet, puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit, silputtu sipuli, hienonnettu valkosipulinkynsi ja lopuksi juustoraaste. Paista pizzapannaria 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on hyytynyt ja kauniin värinen.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5