Pestoperunamuusi

18.1.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunamuusi

Mausta perunamuusi helposti valmiilla pestokastikkeella. Lisää pestoa valmiin perunamuusin joukkoon. Katso pestoperunamuusin ohje!

Ainekset

8 annosta
1 1,5 kg jauhoisia perunoita, esim. Rosamunda
2 1 tl suolaa
3 3 dl keitinlientä tai maitoa
4 50 g voita (halutessasi)
5 5 rkl pestokastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 220 g
Proteiinia 4 g 34 g
Rasvaa 10 g 79 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 916 7324
Energiaa kcal 219 1750

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese, kuori ja leikkaa perunat paloiksi. Lisää perunat kiehuvaan veteen ja keitä kypsiksi, noin 15 minuuttia. Valuta keitinvesi pois, säästä halutessasi osa notkistukseen. Soseuta perunat sähkövatkaimella. Lisää suola ja maitoa tai keitinlientä niin paljon, että saat pehmeän muusin. Lisää halutessasi nokare voita. Sekoita pestokastike muusin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: peruna pesto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5