Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Perunaohukaiset

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Pyöräytä helpot perunaletut raastetuista perunoista ja sipuleista. Ohukaiset voi tarjoilla saksalaiseen tyyliin braatvurst-makkaroiden ja salaatin kanssa.

Ainekset

1 kg
Kiinteitä perunoita
1 kpl
Sipuli
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria

Paistamiseen

Öljyä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja kuori perunat. Raasta perunat ja sipuli hienoksi raasteeksi. Huuhtele raaste nopeasti kylmällä vedellä tummumisen estämiseksi.

1 kg
Kiinteitä perunoita
1 kpl
Sipuli
2

Siirrä raaste kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, munat sekä mausteet.

2 rkl
Vehnäjauhoja
2 kpl
Munaa
1 tl
Suolaa
Rouhittua valkopippuria
3

Paista kuumassa rasvassa joko pieniä tai yksi iso perunalettu. Käännä iso ohukainen lautasta tai kattilankantta apuna käyttäen ja paista myös toinen puoli.

Öljyä

Vinkki: Tarjoile grillattujen braatvurstien ja salaatin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.