Perunaohukaiset

20.2.2005
3 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Perunaohukaiset

Ainekset

4 annosta
1 1 kg kiinteitä perunoita
2 1 sipuli
3 2 rkl vehnäjauhoja
4 2 munaa
5 1 tl suolaa
6 rouhittua valkopippuria
Paistamiseen
1 öljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 149 g
Proteiinia 8 g 32 g
Rasvaa 3 g 13 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 910 3640
Energiaa kcal 218 870

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Raasta perunat ja sipuli hienoksi raasteeksi. Huuhtele raaste nopeasti kylmällä vedellä tummumisen estämiseksi.Siirrä raaste kulhoon ja sekoita joukkoon jauhot, munat sekä mausteet.Paista kuumassa rasvassa joko pieniä tai yksi iso perunalettu. Käännä iso ohukainen lautasta tai kattilankantta apuna käyttäen ja paista myös toinen puoli. Tarjoile saksalaisen makkarapadan tai grillattujen braatvurstien ja salaatin kanssa.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5