Peruna-hernesosekeitto

20.1.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Peruna-hernesosekeitto

Ainekset

4 annosta
1 7 dl vettä
2 1 kasvisliemikuutio
3 500 g pakasteperuna-sipulisekoitusta
4 200 g pakasteherneitä
5 0,5 limetin mehu
Limettisilmä:
1 100 g maustamatonta kevyttuorejuustoa
2 0,5 limetin mehu
Pinnalle:
1 auringonkukansiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 24 g 95 g
Proteiinia 7 g 28 g
Rasvaa 5 g 19 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 711 2844
Energiaa kcal 170 680

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää liemikuutiot ja peruna-sipulisekoitus. Keitä 10 minuuttia. Lisää herneet ja keitä 5 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Purista limetin mehu keittoon. Sekoita tuorejuustoon limetin mehu, tarjoa keiton kera. Ripottele keiton pinnalle siemeniä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5