Papu-bataattikeitto

20.10.2009
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Papu-bataattikeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 (300 g) bataatti
2 100 g juuriselleriä
3 1 sipuli
4 1 valkosipulinkynsi
5 2 rkl öljyä
6 2 tl juustokuminaa
7 0,5 tl chilijauhetta
8 1 prk (410/250g) kidneypapuja chilikastikkeessa
9 3 rkl tomaattisosetta
10 6 dl vettä
11 1 kasvisliemikuutio

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 112 g
Proteiinia 8 g 30 g
Rasvaa 9 g 35 g
Kuitua 8 g 34 g
Energiaa kJ 930 3719
Energiaa kcal 222 889

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja kuutioi bataatti ja selleri. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuullota sipuleita ja juureksia teflonkattilassa ja sekoita joukkoon mausteet. Lisää pavut, tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua miedolla lämmöllä 10 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja vettä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5