Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paprika-kuskussalaatti

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Kuskusia
5 dl
Kasvislientä
1 kpl
Punainen ja keltainen paprika
2 kpl
Tomaattia
3 - 4 kpl
Kevätsipulin vartta
2 dl
Hienonnettua persiljaa
1 dl
Mustia oliiveja

Kastike:

1 kpl
Sitruunan mehu
2 tl
Valkoviinietikkaa
1 tl
Sinappia
1/2 tl
Suolaa
3 rkl
Oliiviöljyä
1/4 tl
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kaada kuskusin päälle kiehuva kasvisliemi. Peitä kulho kannella ja anna vetäytyä 5 minuuttia. Sekoita haarukalla irtonaisiksi. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Paahda paprikoita 225 asteissa uunissa grillivastusten alla kuoripinta ylöspäin, kunnes pinta alkaa kupruilla ja mustua. Nosta paprikat uunista ja anna jäähtyä peiteltynä. Kuori paprikat ja pilko ne annospaloiksi. Leikkaa tomaatit kuutioiksi ja lisää ne paprikapalojen, hienonnetun kevätsipulin, persiljasilpun sekä oliivien kanssa kuskus joukkoon. Sekoita kulhossa kastikkeen aineet ja lisää sekoittaen salaattiin.06.05

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 22.5.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.