Päärynäpuuro

26.4.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynäpuuro

Ainekset

2 annosta
1 5 dl omenamehua
2 2 dl pikakaurahiutaleita
3 1 päärynä
Päälle:
1 1 päärynä
2 1 rkl margariinia
3 0,25 tl kanelia
4 juoksevaa hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 64 g 127 g
Proteiinia 7 g 14 g
Rasvaa 8 g 17 g
Kuitua 11 g 22 g
Energiaa kJ 1 540 3080
Energiaa kcal 368 736

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta omenamehu kattilassa. Lisää kaurahiutaleet ja keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Raasta päärynä ja lisää puuroon. Leikkaa toinen päärynä viipaleiksi. Sulata rasva pannulla ja paista päärynäviipaleita muutama minuutti, kunnes ne saavat hieman väriä. Ripottele pintaan kanelia ja valuta juoksevaa hunajaa. Tarjoa puuro paistettujen päärynäviipaleiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: puuro päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5