Ohrabortsch

13.2.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ohrabortsch

Ainekset

1 2 sipulia
2 0,5 keräkaalia
3 2 porkkanaa
4 0,5 dl öljyä
5 1 l vettä
6 6 - 10 maustepippuria
7 1 - 2 dl liotettuja ohrasuurimoita
8 1 pieni purjo
9 1 - 2 varsisellerin vartta
10 2 - 3 valkosipulinkynttä
11 4 etikkapunajuurta
12 1 prk säilykeherneitä liemineen
13 1 tl suolaa
14 1 tl timjamia, meiramia tai oreganoa
Pinnalle
1 tillisilppua
Lisäksi
1 smetanaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 123 g
Proteiinia 30 g
Rasvaa 50 g
Kuitua 36 g
Energiaa kJ 4467
Energiaa kcal 1068

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Venäläinen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Suikaloi kaali, kuoritut porkkanat ja sipuli. Hauduta aineksia öljyssä ison padan tai kattilan pohjalla, kunnes ne saavat hiukan väriä.Lisää vesi, pippurit ja ohrasuurimot. Keitä 30 minuuttia.Puhdista ja viipaloi purjo sekä sellerinvarret. Lisää ne keittoon. Suikaloi punajuuret ja lisää nekin. Mausta keitto valkosipulilla. Keitä 5-10 minuuttia.Lisää herneet ja suola. Kiehauta ja mausta lopullisesti.Tarjoa keiton lisänä tummaa leipää ja smetanaa tai ranskankermaa.

© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5