Nopea sinihomejuustofondyy

14.11.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nopea sinihomejuustofondyy

Ainekset

6 annosta
1 1 valkosipulin kynsi
2 2,5 dl maitoa
3 400 g emmentaljuustoa raasteena
4 150 g sinihomejuustomurua
5 2 tl perunajauhoja
6 3 rkl ranskankermaa
7 1 tl hunajaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 26 g
Proteiinia 27 g 160 g
Rasvaa 26 g 157 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 500 8998
Energiaa kcal 358 2151

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä. Kuumenna padassa hiljalleen maito ja lisää joukkoon emmentaljuustoraaste. Kuumenna seosta samalla puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista. Lisää joukkoon sinihomejuusto ja anna sen sulaa. Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla. Anna juustokastikkeen vielä hetken aikaa lämmetä ennen tarjoamistaTarjoa leivän lisäksi esim. varsiselleri- ja päärynäpaloja.Vaihe 1Hiero padan sisäpintaa halkaistulla valkosipulin kynnellä.Vaihe 2Kuumenna padassa hiljalleen maito.Vaihe 3Lisää joukkoon emmentaljuustoraaste muutamassa erässä ja kuumenna seosta puukauhalla sekoittaen, kunnes seos on tasaista.Vaihe 4Sekoita perunajauhot ranskankermaan ja lisää seos juustokastikkeeseen. Mausta kastike hunajalla.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5