Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nakkikeitto texmex-tyyliin

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Sipuli tai 1 dl pakastesipulia
1 rkl
Öljyä
2 rkl
Tomaattisosetta
1 rkl
Mietoa chilijauhetta
8 dl
Kana- tai lihalientä
200 g
Pakastemaissia
250 g
Pakastettuja kasvissuikaleita
1/2 tl
Timjamia
3 rkl
Notkeaa sulatejuustoa
300 - 400 g
Nakkeja
Persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia kattilassa öljyssä muutama minuutti. Lisää chili ja tomaattisose ja kuumenna vielä hetki. Lisää lihaliemi ja kuumenna se kiehuvaksi. Lisää maissi, pakastevihannekset ja timjami. Keitä noin 10 minuuttia. Lisää sulatejuusto ja sekoittele, niin että se sulaa keittoon. Paloittele nakit ja lisää ne keittoon. Tarkista maku ja kuumenna kiehuvaksi. Sirottele joukkoon hienonnettu persilja.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.3.2007
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.