Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Marrakechin broileri

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

3 kpl
Broilerin koipi-reisipalaa
Öljyä
1 tl
Suolaa
4 kpl
Pientä sipulia
1 - 2 kpl
Chiliä
12 kpl
Kivellistä oliivia
1/2 - 1 kpl
Sitruunaa viipaleina

Liemi

2 rkl
Öljyä
3 kpl
Hienonnettua valkosipulinkynttä
1/2 tl
Kanelia
1 - 2 tl
Juustokuminaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 rkl
Fariinisokeria
3 dl
Omenamehua
1 kpl
Kana- tai kasvisliemikuutio
(pari hyppysellistä sahramia)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa koipi-reisipalat kolmeen osaan. Ruskista palat öljyssä. Siirrä palat pataan tai uunivuokaan ja mausta suolalla. Ruskista myös puolitetut sipulit kevyesti ja lisää pataan. Lisää puolitetut chilit, oliivit ja sitruunaviipaleet kanapalojen päälle.

Kuumenna öljy pannulla, lisää valkosipulit, mausteet ja sokeri. Kuumenna. Kaada pannulle omenamehu, murenna sekaan kanaliemikuutio. Kiehauta liemi ja kaada pataan. Hauduta ruokaa 200-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia. Jos käytät sahramia lisää se ruokaan loppuvaiheessa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.8.2014
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

641

2682

51,5 g

10,0 g

12,8 g

12,8 g

6,3 g

26,8 g

7,6 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Öljyä,

1 tl Suolaa,

Chiliä,

Hienonnettua valkosipulinkynttä,

0,5 tl Kanelia,

1 - 2 tl Juustokuminaa,

0,5 tl Mustapippuria,

Kana- tai kasvisliemikuutio,

(pari hyppysellistä sahramia).

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli