Marja-siideri-pannacotta

2.10.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marja-siideri-pannacotta

Ainekset

5 annosta
1 5 dl kuohukermaa
2 1 dl hyytelösokeria tai 3 liivatelehteä (jos käytät liivatelehtiä, lisää kerman joukkoon noin 1 dl sokeria)
3 1 tl vaniljasokeria
Pinnalle
1 1 dl vadelmia tai muita marjoja
2 2 dl päärynä- tai omenasiideriä
3 0,75 dl hyytelösokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 103 g
Proteiinia 2 g 10 g
Rasvaa 26 g 130 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 1 398 6990
Energiaa kcal 334 1671

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Maitotuotteet
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ohjeet

Mittaa kattilaan tai kasariin kuohukerma ja hyytelösokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia. Mausta vaniljasokerilla ja jaa jälkiruokakulhoihin tai pieniin snapsilaseihin.

Mikäli haluat hyydyttää jälkiruoan liivatteilla, toimi näin: Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan noin kymmeneksi minuutiksi. Kuumenna kerma kiehumispisteeseen ja sammuta levy. Purista liivatelehdet vedestä ja liuota joukkoon. Mausta vaniljasokerilla ja jaa jälkiruokakulhoihin tai pieniin snapsilaseihin.

Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai yön yli. Ripottele jähmettyneen pannacotan päälle marjoja.

Laita siideri kasariin tai kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen. Lisää hyytelösokeri ja anna kiehua hiljalleen, kunnes neste kirkastuu. Anna jäähtyä muutaman minuutin ajan ja lisää pannacotan päälle.

Teksti:
Kuvat: Jami Jaakonen
© SOK
Avainsanat: pannacotta vadelma
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5