Marinoitu parsakaali

27.7.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu parsakaali

Tarjoa chilillä ja korianterilla maustettu parsakaali kuumana tai kylmänä lisäkkeenä, sekoita salaattiin tai napostele sellaisenaan.

Ainekset

4 annosta
1 2 (600 g) parsakaalia
2 1 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
Marinadi
1 1 sitruunan mehu
2 1 punainen chili
3 2 rkl raastettua inkivääriä
4 1 ruukku korianteria
5 0,5 dl soijakastiketta
6 1 rkl hunajaa
7 3 tl seesamiöljyä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 9 g 35 g
Proteiinia 8 g 31 g
Rasvaa 14 g 56 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 818 3274
Energiaa kcal 196 782

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Säädä uuni 200 asteeseen. Leikkaa parsakaalit suupaloiksi ja pilko myös varsi. Laita palat uunipellille, sekoita öljy ja suola joukkoon. Paahda uunissa 20 minuuttia.

Purista sitruunan mehu, hienonna chili ja raasta inkivääri. Hienonna korianteri. Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja valuta lämpimien parsakaalien päälle. Anna maustua 20–30 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5