Marinoitu hedelmäsalaatti

27.3.2017
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu hedelmäsalaatti

Passionhedelmämarinadi ja basilika antavat klassikkojälkkäriin uutta twistiä.

Ainekset

4 annosta
1 2 passionhedelmää
2 1 ruukku basilikaa
3 2 rkl hunajaa
4 0,5 limen mehu
5 1 prk (227/137 g) ananaspaloja
6 100 g ananaskirsikoita
7 2 banaania
8 2 kiiviä
9 1 appelsiini
10 1 päärynä
11 250 g mascarponejuustoa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 146 g
Proteiinia 6 g 26 g
Rasvaa 26 g 105 g
Kuitua 6 g 23 g
Energiaa kJ 1 741 6964
Energiaa kcal 416 1664

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: passionhedelmää, ananaskirsikoita

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puolita passionhedelmät ja lusikoi siemenet pieneen astiaan. Hienonna 1 dl basilikaa. Lisää basilika, hunaja, limenmehu ja ½ dl säilykeananaksen lientä. Sekoita.

Perkaa, huuhtele ja puolita ananaskirsikat. Kuori ja paloittele muut hedelmät. Laita hedelmät tarjoiluastiaan ja kaada marinadi päälle. Sekoita varovasti nostellen. Tarjoa mascarponen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Anna Huovinen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5