Marinoitu hedelmäsalaatti

24.11.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoitu hedelmäsalaatti

Tarjoa jälkkärinä, välipalana, jogurtin tai joulupuuron lisänä.

Ainekset

4 annosta
1 2 persimonia
2 1 omena
3 2 klementiiniä
4 1 granaattiomenaa
Liemi
1 3 dl omenamehua
2 4 rkl hunajaa
3 2 kanelitankoa
4 25 g inkivääriä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 42 g 168 g
Proteiinia 2 g 6 g
Rasvaa 0 g 2 g
Kuitua 3 g 13 g
Energiaa kJ 780 3119
Energiaa kcal 186 746

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele inkivääri. Kiehauta liemen ainekset. Jäähdytä liemi. Pese hedelmät, pilko persimonit ja omena. Kuori ja paloittele klementiini. Pyöritä granaattiomenaa hetki voimakkaasti pöytää vasten, jotta siemenet irtoavat kuoresta. Halkaise granaattiomena ja leikkaa lohkoiksi kalvojen kohdilta. Irrota siemenet lohkoista suureen kulhoon. Lisää siemenien joukkoon muut hedelmät. Poista liemestä mausteet ja kaada liemi hedelmien päälle.

Video