Marinoidut punajuuret

27.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Marinoidut punajuuret

Ainekset

8 annosta
1 500 g punajuuria
2 2 rkl öljyä
3 1 rkl balsamiviinietikkaa
4 1 rkl tuoretta basilikaa tai meiramia
5 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 35 g
Proteiinia 1 g 5 g
Rasvaa 3 g 27 g
Kuitua 2 g 13 g
Energiaa kJ 214 1714
Energiaa kcal 51 410

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese punajuuret. Keitä ne kypsiksi, vähintään tunnin ajan. Anna juuresten jäähtyä, kuori ja leikkaa ne lohkoiksi. Sekoita kastike ja kaada se lohkojen joukkoon. Tarjoa heti tai anna maustua jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: punajuuri
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5