Mansikka-vaniljahillo

25.6.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Mansikka-vaniljahillo

Ainekset

1 1 l tuoreita mansikoita
2 3 dl hillosokeria
3 0,5 dl vettä
4 1 vaniljatanko

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 297 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 10 g
Energiaa kJ 5228
Energiaa kcal 1250

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa mansikat, sokeri ja vesi kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sen siemenet veitsellä talteen. Lisää vaniljasiemenet sekä tangonpalat kattilaan. Keitä hilloa keskilämmöllä 10 minuuttia, välillä sekoitellen. Kuori pinnalle kertyvä vaahto pois lusikalla. Poista vaniljatangon palat hillosta. Anna hillon hieman jäähtyä ja kaada se puhtaaseen purkkiin tai rasiaan. Säilytä jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: hillo mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5