Makkara-papukeitto

20.12.2008
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Makkara-papukeitto

Ainekset

4 annosta
1 1 sipuli
2 1 valkosipulin kynsi
3 2 perunaa
4 8 dl vettä
5 2 kasvisliemikuutiota
6 200 g pakastekeittojuureksia
7 200 g makkaraa
8 1 prk (400 g/ 255 g) kidneypapuja
9 2 tl paprikajauhetta
10 2 dl kevytruokakermaa
11 1 dl chilikastiketta (Felix)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 40 g 160 g
Proteiinia 22 g 90 g
Rasvaa 16 g 65 g
Kuitua 16 g 64 g
Energiaa kJ 1 671 6683
Energiaa kcal 399 1597

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Pese, kuori ja kuutioi perunat. Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa. Keitä kasviksia 5 minuuttia. Paloittele makkara ja lisää joukkoon. Huuhtele ja valuta pavut, lisää keittoon. Mausta paprikajauheella ja chilikastikkeella. Keitä 10 minuuttia. Lisää lopuksi ruokakerma ja sekoita. Kuumenna nopeasti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5