Lohi-kurkkumaljat ja tillikreemi

20.11.2014
4 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Lohi-kurkkumaljat ja tillikreemi

Mausta lohi sitruunalla ja tarjoa tillillä ja sinapilla maustetun ranskankerman kanssa. Lohi-kurkkumaljat sopivat illanistujaisten alkupalaksi tai seisovaan pöytään.

Ainekset

8 annosta
1 300 g graavilohta
2 1 kurkku
3 0,5 dl hienonnettua tilliä
Sitruunaöljy
1 0,5 dl öljyä
2 0,5 sitruunan raastettu kuori
3 2 rkl sitruunamehua
Tillikreemi
1 150 g ranskankermaa
2 1 rkl dijoninsinappia
3 1 rkl hunajaa
4 ripaus suolaa
5 ripaus rouhittua mustapippuria
6 2 rkl hienonnettua tilliä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 35 g
Proteiinia 6 g 48 g
Rasvaa 16 g 129 g
Kuitua 0 g 3 g
Energiaa kJ 786 6289
Energiaa kcal 188 1503

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Brunssi
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pilko lohi ja kurkku Sekoita joukkoon tilli. Sekoita öljy, sitruunan kuori ja -mehu. Sekoita tillikreemin ainekset ja pursota tai lusikoi kreemi tarjoilumaljoihin. Nostele päälle lohi-kurkkuseosta ja lorauta pinnalle sitruunaöljyä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: graavilohi kurkku lohi tilli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5