Kurkumamunat

27.3.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kurkumamunat

Kurkumasta keltaisen värin saaneet kananmunat sopivat juhlalounaalle tai aurinkoisen aamun aamupalapöytään.

Ainekset

6 annosta
1 6 kananmunaa
Marinadi
1 1 tl kurkumaa
2 0,5 dl rypsiöljyä
3 0,5 tl suolaa
4 1 tl sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 1 g
Proteiinia 7 g 41 g
Rasvaa 13 g 79 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 606 3639
Energiaa kcal 145 870

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Sokeriton, Kasvis
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Brunssi
Pääruoka-aine Muna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kylmällä vedellä ja kuori jäähtyneenä.

Sekoita marinadin ainekset. Nosta kananmunat rasiaan tai pakastuspussiin. Lisää marinadi ja sekoita. Nosta jääkaappiin maustumaan vähintään 6 tunniksi. Kääntele munia 1–2 kertaa marinoinnin aikana. Tarjoa kultamunia esimerkiksi brunssilla tai pääsiäispöydässä.

Teksti:
Kuvat: Piia Arnould
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5