Kuohkea vispipuuro

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Vatkattu puolukkapuuro

1 lvettä
1 1/2 dlmannasuurimoita
1/4 tlsuolaa
1 1/2 dlsokeria
3 dlpuolukoita

Valmistus

  1. 1

    Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen. Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.

  2. 2

    Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.

  3. 3

    Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen
19.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä