Kuohkea vispipuuro

17.2.2005
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kuohkea vispipuuro

Ainekset

4 annosta
Vatkattu puolukka- tai viinimarjapuuro
1 1 l vettä
2 1,5 dl mannasuurimoita (jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
3 (jos käytät plus-mannasuurimoita, käytä 2 dl)
4 0,25 tl suolaa
5 1,5 dl sokeria
6 3 dl puolukoita (tai punaisia tai mustia viinimarjoja)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 59 g 235 g
Proteiinia 4 g 16 g
Rasvaa 1 g 3 g
Kuitua 2 g 10 g
Energiaa kJ 1 091 4363
Energiaa kcal 261 1043

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaihe 1Lisää mannasuurimot suolalla maustettuun veteen koko ajan sekoittaen.Vaihe 2Keitä puuroa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Tarkista kypsymisaika pakkauksesta.Vaihe 3Lisää puuroon marjasurvos ja sokeri. Tarkista sokerin määrä.Vaihe 4Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi. Tarjoile kylmän maidon kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: puolukka vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5