Kiinankaalikääryleet

22.11.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kiinankaalikääryleet

Ainekset

4 annosta
1 2 kiinankaalia
2 vettä
3 suolaa
4 sitruunapippuria
Täyte
1 300 g jauhelihaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 suolaa, valkopippuria
6 1 muna
Päälle
1 2 - 3 rkl öljyä ja siirappia
2 2 tl oreganoa tai meiramia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 24 g 96 g
Rasvaa 16 g 66 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 1 200 4799
Energiaa kcal 287 1147

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa kiinankaaleista kannat ja lado lehdet limittäin isoon kattilaan. Lisää tilkka vettä ja mausteet. Peitä kattila kannella ja höyrytä lehdet pehmeiksi. Jäähdytä ja ohenna paksut lehtiruodit. Silppua pienimmät lehdet kuiviksi puserrettuina.Kuori ja hienonna sipuli paistinpannuun. Lisää jauheliha ja tarpeen mukaan öljy. Ruskista liha ja sipuli kevyesti. Mausta ja jäähdytä. Lisää lehtisilppu ja muna. Jaa täyte lehdille ja kierrä kääryleiksi matalaan uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja siirappi. Mausta. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

© SOK
Avainsanat: jauheliha kiinankaali
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5