Kievin kana

21.2.2014
6 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kievin kana

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin rintafilepihviä
Maustevoi
1 100 g voita
2 1 valkosipulinkynsi
3 2 rkl silputtua persiljaa
4 2 rkl sitruunamehua
5 0,25 tl kuivattua rakuunaa
6 0,25 tl rouhittua mustapippuria
7 0,25 tl suolaa
Levitykseen
1 1 dl vehnäjauhoja
2 1 tl suolaa
3 0,25 tl mustapippuria
4 2 munaa
5 2 rkl vettä
6 1,5 dl korppujauhoja
Paistamiseen
1 öljyä tai voita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 26 g 103 g
Proteiinia 42 g 168 g
Rasvaa 26 g 103 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 2 110 8440
Energiaa kcal 504 2017

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: öljyä tai voita

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Ranskalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Kuvalliset ohjeet

tyoohje1_kievin_kana

1. Tee maustevoi. Sekoita voihin muut ainekset. Taputtele voi levyksi paperin päällä ja pane pakastimeen.

tyoohje2_kievin_kana

2. Leikkaa kovettunut voi paloiksi.

tyoohje3_kievin_kana

3. Tee broilerileikkeisiin esimerkiksi fileointiveitsellä pitkittäiset taskut. Työnnä voipalat taskuihin ja sulje taskut cocktailtikuilla.

tyoohje4_kievin_kana

4. Pane vehnäjauhot ja mausteet, muna-vesiseos ja korppujauhot syville lautasille. Kääntele leikkeet ensin vehnäjauhoissa, sitten munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Anna leivityksen kuivahtaa hetki.

tyoohje5_kievin_kana

5. Kuumenna paistinpannulla 2 rkl öljyä ja 1 rkl voita. Paista leikkeisiin keskilämmöllä kaunis ja rapea pinta.

tyoohje6_kievin_kana

6. Pane leikkeet uunivuokaan ja peitä leivinpaperilla. Jälkikypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5