Kesäkurpitsarelissi

21.8.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäkurpitsarelissi

Ainekset

1 1 kg kesäkurpitsaa
2 2 sipulia
Mausteliemi
1 1,5 dl väkiviinaetikkaa
2 2,5 dl vettä
3 4,5 dl ruokokidesokeria
4 3 rkl suolaa
5 10 neilikkaa
6 10 maustepippuria
7 1 kanelitanko

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 413 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 4 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 7527
Energiaa kcal 1799

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: suolaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele kesäkurpitsa ja raasta se karkeaksi. Kuori ja silppua sipulit. Mittaa liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Sekoita kunnes sokeri liukenee. Sekoita mausteliemeen kesäkurpitsaraaste ja sipulisilppu. Ota kattila pois levyltä. Anna vetäytyä kannen alla 15–20 minuuttia. Annostele relissi puhtaisiin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa sipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5