Kesäinen raviolisalaatti

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kesäinen raviolisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 2 l vettä
2 2 kasvisliemikuutiota
3 200 g parsakaalia
4 200 g kukkakaalia
5 1 rasia juustotäytteisiä tuoreravioleja
6 1 pieni punasipuli
7 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
8 1 dl oliivirenkaita
Kastike:
1 0,5 dl öljyä
2 2 rkl valkoviinietikkaa
3 0,25 tl suolaa
4 0,25 tl mustapippuria
5 1 valkosipulin kynsi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 74 g
Proteiinia 8 g 34 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 4 g 17 g
Energiaa kJ 1 153 4612
Energiaa kcal 276 1102

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutiot suuressa kattilassa. Leikkaa kaalit pieniksi kukinnoiksi. Keitä kaaleja ja ravioleja kiehuvassa vedessä 3 ½ minuuttia. Kaada vesi pois, huuhtele runsaalla kylmällä vedellä ja anna jäähtyä lävikössä. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivirenkaat. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Sekoita kastiketta varten öljy, etikka ja mausteet. Kuori ja murskaa valkosipulin kynsi joukkoon. Sekoita kastike salaatin joukkoon.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5