Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa

17.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Katkaravut papu- tomaattikastikkeessa

Ainekset

1 1 rkl öljyä
2 1 iso sipuli
3 1 paprika
4 1 - 2 tuoreta chiliä
5 400 g tomaattimursketta
6 0,5 tl sitruunapippuria
7 0,5 tl suolaa
8 0,25 tl korianteria jauhettuna
9 1 - 2 tl sokeria
10 400 g valkoisia papuja
11 450 g katkarapuja
12 puolikkaan sitruunan mehu

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 93 g
Proteiinia 103 g
Rasvaa 21 g
Kuitua 38 g
Energiaa kJ 4128
Energiaa kcal 987

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Katkaravut ja äyriäiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli kattilan pohjalle öljyyn. Hauduta se ruskistamatta pehmeäksi. Poista paprikasta jachileistä kanta ja siemenet. Tarkista chilin tulisuus. Kuutioi malto sipulien sekaan. Lisää tomaattimurske.Sekoita ja mausta, keitä seosta 5-10 minuuttia. Lisää pavut. Kiehauta. Sekoita joukkoon katkaravut. Puserra joukkoon sitruunamehua.Tarjoa lisänä pehmeää tortillaa, tacoja tai keitettyä riisiä.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5