Kasvisrelissi

25.5.2012
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvisrelissi

Ainekset

1 1 punainen paprika
2 0,5 kurkkua
3 1 punasipuli
4 0,5 dl vettä
5 4 rkl väkiviinaetikkaa
6 1 dl sokeria
7 0,5 tl suolaa
Suuruste
1 1 tl kurkumaa
2 2 tl sinappijauhetta
3 1 rkl maissitärkkelysjauhoja
4 2 rkl vettä

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 104 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 6 g
Energiaa kJ 1956
Energiaa kcal 467

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet. Kuutioi paprika ja kurkku pienen pieniksi. Kuori ja hienonna sipuli. Mittaa kattilaan vesi, etikka, sokeri, suola ja kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia.Sekoita kurkuma, sinappijauhe ja maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää suurus kiehuvaan liemeen samalla sekoittaen. Anna seoksen kiehua muutama minuutti. Nosta relissi kuumaan, puhtaaseen purkkiin ja anna jäähtyä. Relissi säilyy jääkaapissa useita viikkoja.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: paprika
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5