Kasvispastavuoka

20.2.2005
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasvispastavuoka

Ainekset

6 annosta
1 2 l vettä
2 5 dl pastaa
3 2 rkl öljyä
4 1 porkkana
5 2 sipulia
6 1 pieni kesäkurpitsa (n. 200 g)
7 2 paprikaa
8 1 prk tomaattimurskaa
9 2 valkosipulinkynttä
10 2 tl sokeria
11 1 tl suolaa
12 1 tl mustapippuria
13 1 tl timjamia
Kastike
1 5 dl maitoa
2 2 rkl vehnäjauhoja
3 150 g juustoraastetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 48 g 285 g
Proteiinia 16 g 96 g
Rasvaa 14 g 86 g
Kuitua 5 g 28 g
Energiaa kJ 1 617 9704
Energiaa kcal 386 2319

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese kasvikset. Kuori porkkanat. ja sipulit. Halkaise paprikat ja poista siemenet. Pese kesäkurpitsa. Paloittele kasvikset. ja kuullota sipulit, kesäkurpitsa, paprikat ja porkkana öljyssä pannulla, noin 5 minuuttia.Lisää tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja mausteet.Keitä pasta lähes kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta vesi pois.Valmista kastike. Sekoita jauhot kylmän maidon joukkoon ja kuumenna sekoittaen, kunnes se sakenee. Sulata juusto joukkoon. Kaada uunivuokaan kerroksittain pastaa ja kasviksia. Kaada päälle maito-juustokastike. Kypsennä 175 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile salaatin kanssa.0905

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5