Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

24.7.2011
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kasleripihvit ja kesäkurpitsarisotto

Ainekset

4 annosta
1 4 marinoitua kasleripihviä
Kesäkurpitsarisotto
1 1 (noin 300 g) kesäkurpitsa
2 1 pieni sipuli
3 2 rkl oliiviöljyä
4 2 dl risotto- tai pitkäjyväistä riisiä
5 5 dl kasvislientä
6 1 rkl sitruunamehua
7 hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa, basilikaa
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 36 g 145 g
Proteiinia 36 g 145 g
Rasvaa 37 g 147 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 2 596 10385
Energiaa kcal 620 2482

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Risotot
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Valmista risotto. Pese ja kuutioi kesäkurpitsa. Paahda pinnoitetussa kasarissa kesäkurpitsaa hetki. Nosta kesäkurpitsat syrjään. Lisää kasariin loraus öljyä ja kuullota siinä sipulit. Lisää riisi ja kasvisliemi. Anna seoksen hautua miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes riisi on kypsää. Lisää lopuksi joukkoon kesäkurpitsat ja hienonnetut yrtit. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.Grillaa pihvit ja tarjoile kesäkurpitsarisoton kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kesäkurpitsa risotto
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5