Kaneli-puolukkakiisseli

27.12.2013
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kaneli-puolukkakiisseli

Ainekset

4 annosta
1 7 dl vettä
2 1 pussi (200 g) puolukoita
3 1 kanelitanko
4 1 dl sokeria
Suurus
1 2 rkl perunajauhoja
2 3 rkl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 114 g
Proteiinia 0 g 1 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 498 1991
Energiaa kcal 119 476

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, puolukat, kanelitanko ja sokeri. Keitä muutama minuutti.

Sekoita pienessä kulhossa perunajauhot veteen. Lisää suurus kattilaan ohuena nauhana valuttaen ja koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa hetki muutaman pulpahduksen ajan.

Ripottele kiisselin pinnalle sokeria. Anna jäähtyä. Poista kanelitanko.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kiisseli puolukka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5