Kalapasta

16.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Kalapasta

Ainekset

4 annosta
1 pastaa
2 1 rkl öljyä
3 1 sipuli
4 2 valkosipulinkynttä
5 350 g kylmäsavulohta
6 mustapippuria
7 150 g tuoretta pinaattia
8 1 dl kevytranskankermaa
9 1 rkl sitruunamehua

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 68 g 272 g
Proteiinia 27 g 107 g
Rasvaa 19 g 76 g
Kuitua 4 g 16 g
Energiaa kJ 2 320 9281
Energiaa kcal 554 2218

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Pastaruoat, Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli ja valkosipuli kevyesti. Lisää paloiteltu kylmäsavulohi ja pippuri. Keitä pasta kovankypsäksi. Huuhtele pinaatti ja poista lehtiruodit. Revi pinaatti kalan joukkoon. Yhdistä keitetty pasta, hieman keitinvettä, ranskankerma, sitruunamehu ja kalaseos. Tarkista maku. Lisää suolaa tarvittaessa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5