Juustoinen jauhelihakeitto

21.1.2014
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juustoinen jauhelihakeitto

Perinteinen jauhelihakeitto saa lisää makua sulatejuustosta. Lisää valmiiseen keittoon silputtua persiljaa.

Ainekset

6 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 sipuli
3 1 porkkana
4 5 perunaa
5 1 pala lanttua
6 1 rkl öljyä
7 1,5 l vettä
8 2 kasvisliemikuutiota
9 3 rkl tomaattisosetta
10 1 rasia (200 g) sulatejuustoa
Pinnalle
1 persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 11 g 67 g
Proteiinia 20 g 118 g
Rasvaa 19 g 113 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 225 7348
Energiaa kcal 293 1756

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja hienonna sipuli. Pese, kuori ja paloittele juurekset. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulit ja anna pehmentyä.

Kiehauta kattilassa vesi ja liemikuutiot. Lisää juurekset, jauhelihaseos ja tomaattisose. Keitä 10 minuuttia. Lusikoi joukkoon sulatejuusto ja anna kiehua, kunnes sulaa. Lisää hienonnettu persilja.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5