Juuresvokki

12.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juuresvokki

Ainekset

2 annosta
1 2 rkl öljyä
2 1 kpl sipuli
3 1 palsternakkaa
4 2 kpl porkkanaa
5 1 lanttua tai nauris
6 0,25 purjoa
7 pippuria
8 suolaa
9 yrttejä
Tarjoiluun:
1 nuudeleita

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 16 g
Proteiinia 2 g 3 g
Rasvaa 14 g 28 g
Kuitua 4 g 7 g
Energiaa kJ 676 1352
Energiaa kcal 162 323

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Aasialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja suikaloi juurekset. Halkaise, huuhtele ja viipaloi purjo.Kuumenna öljy pannulla ja paista kasvissuikaleet kovankypsiksi. Mausta. Tarjoile nuudeleiden kanssa. Juuresvokki sopii myös liha-, kala- tai broileriruoan lisäkkeeksi. Voit myös lisätä juuresten joukkoon paistettuja liha- tai broilerisuikaleita.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5