Juurespyree

25.11.2015
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juurespyree

Pehmeän makuinen juurespyree on helppo valmistaa: kuutioi, keitä, soseuta ja mausta. Katso helpon kasvislisäkkeen ohje.

Ainekset

6 annosta
1 700 g juureksia (bataattia, porkkanaa, selleriä, lanttua)
2 2 - 3 perunaa
3 2 tl siirappia
4 0,5 tl jauhettua inkivääriä
5 1,5 tl suolaa
6 2 rkl voita
7 1 - 2 dl kermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 72 g
Proteiinia 2 g 15 g
Rasvaa 16 g 95 g
Kuitua 4 g 22 g
Energiaa kJ 833 5000
Energiaa kcal 199 1195

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä paloitellut juurekset ja perunat hyvin pehmeiksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Soseuta kasvikset ilman lientä. Lisää neste, voi ja mausteet hyvin vatkaten.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5