Juhlava mansikkahillo

25.7.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Juhlava mansikkahillo

Ainekset

1 1,2 l (noin 600 g) tuoreita mansikoita
2 4 dl hillosokeria
3 2 tl vaniljasokeria
4 2 tl kanelia
5 1 tl kardemummaa
6 1 tl kuivattua inkivääriä
7 1 tl kokonaista neilikkaa murskattuna

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 398 g
Proteiinia 3 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 11 g
Energiaa kJ 6987
Energiaa kcal 1670

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Säilöntä
Pääruoka-aine Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Perkaa mansikat ja paloittele ne kattilaan. Lisää hillosokeri. Keitä miedolla lämmöllä 20 minuuttia. Kuori vaahto tarvittaessa. Lisää vaniljasokeri ja mausteet ja hauduta vielä noin 5 minuuttia. Täytä pestyt ja kuumennetut tölkit täyteen ja sulje ilmatiiviisti. Säilytä hillo viileässä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: hillo mansikka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5