Jauheliha-kaalikeitto

23.9.2013
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Jauheliha-kaalikeitto

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 400 g valkokaalia
3 4 kiinteää perunaa
4 2 porkkanaa
5 pala lanttua (200 g)
6 1 l vettä
7 1 rkl tomaattisosetta
8 1 tl suolaa
9 1 laakerinlehti
10 4 - 6 maustepippuria
Pinnalle
1 tuoretta persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 73 g
Proteiinia 21 g 83 g
Rasvaa 18 g 70 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 1 324 5296
Energiaa kcal 316 1266

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda jauheliha pannulla. Kuutioi kaali ja kuori ja paloittele perunat, porkkanat ja lanttu. Kiehauta vesi kattilassa. Lisää juurekset ja kaali. Lisää jauheliha, tomaattisose ja mausteet.Anna keiton kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Ripottele keiton pinnalle hienonnettua persiljaa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5